• Un proprietar de Airbnb are o listă cu reguli ciudate pentru bucătărie.
  • Airbnb este o aplicație de booking folosită la nivel global atât de către turiști cât și localnici.
  • Proprietarul îi obligă pe oaspeți să spele vasele la mână, iar mâncarea nu poate sta mai mult de 16 ore în frigiderul de la cazare.

Proprietarul cazării de pe Airbnb îi obligă pe oaspeți să folosească doar un pahar și o farfurie pentru că așa sunt mai ușor de curățat, scrie Daily Mail.

Regulamentul spune că vasele trebuie spălate la mână, chiar dacă în apartament e o mașină de spălat. Totuși, proprietarul a pus și o regulă pentru cei mai rebeli, dacă folosești electrocasnice mari, să nu o faci între orele de liniște din cartier pentru că fac gălăgie prea mare.

Ce alte reguli impun proprietarii de pe Airbnb

Propietarul își mai anunță oaspeții că apa de la robinet de buna de băut, dar o bei pe propriul risc, iar mâncarea nu are voie să stea la frigider mai mult de 16 ore.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Iar tu trebuie să le respecți, chiar dacă plătești să stai în ea că la hotel”, a spus propietarul unui Airbnb când s-a gândit să facă o listă cu lucurile pe care nu ai voie să le faci în bucătăria lui.

„Am avut numeroase plângeri cu privire la zgomot și am respectat orele de liniște din cartier, nefolosind electronice majore”, a adăugat proprietarul.

Un alt punct de pe ordinea de zi este legat de apa de la robinet care ar trebui să fie potabilă, dar adăuga în anunț scrie: „Beți pe propriul risc”.

Citește și: