• Bonus Insider a realizat clasamentul celor mai bune stațiuni de schi din 2023.
  • Când vine vorba de stațiuni pentru sporturi de iarnă, Courchevel este numărul 1, conform rețelelor de socializare TikTok și Instagram.
  • Topul 10 al celor mai virale stațiuni de schi continuă cu Lake Louise din Alberta, Canada și cu Zermatt din Elveția.

Care au fost cele mai bune stațiuni de schi din 2023? Clasamentul a fost realizat de Bonus Insider cu date de anul trecut. Cercetătorii au adunat vizualizările și hashtag-urile de pe TikTok plus Instagram folosite în diferite locații de-a lungul anului. Stațiunea franceză Courchevel a câștigat detașat, cu un total de 453,8 milioane de vizualizări pe TikTok și 523.434 de mențiuni pe Instagram.

Topul 10 al celor mai virale stațiuni de schi continuă cu Lake Louise din Alberta, Canada și cu Zermatt din Elveția. Pe locul al patrulea se află Ski Dubai, o stațiune de schi mai specială. Aceasta are o pârtie interioară care este situată în Mall of the Emirates, unul dintre cele mai mari mall-uri din lume. Are 1,5 km în lungime și un abonament pe o zi costă 54 de euro. Pentru o taxă suplimentară, poți lua micul dejun cu pinguinii. Aici, temperatura este mereu de -2C. Totodată începătorii în sporturile de iarnă pot lua lecții de schi sau snowboard.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.

Avoriaz, care face parte din zona de schi Portes du Soleil din Franța, a fost deasemenea menționat de către utilizatorii TikTok și Instagram. Avoriaz oferă 75 km de pârtii și percepe 54 de euro pentru un bilet de o zi.

Citește și