• Casa, construită la comandă, are cinci dormitoare, patru băi și se află pe un teren păzit.
  • Proprietatea are o suprafață totală de 6.215 metri pătrați și beneficiază de 34 de metri de țărm.
  • Cu un preț de aproape 11 milioane de dolari, proprietatea este una dintre cele mai scumpe de pe piața imobiliară din zonă.

O proprietate impresionantă din Florida, situată în comunitatea Sea Lakes Ranch, a intrat recent pe piața imobiliară la un preț de aproape 11 milioane de dolari. Această casă de lux construită la comandă vine cu cinci dormitoare și patru băi și jumătate și este amplasată pe un teren supravegheat de agenți de securitate, scrie Robb Report.

Proprietatea are o suprafață totală de 6.215 de metri pătrați și beneficiază de o lungime de 34 de metri de țărm, ceea ce o face o alegere perfectă pentru cei care doresc să parcheze un iaht. Exteriorul casei impresionează prin formele sale geometrice îndrăznețe și designul său unghiular care utilizează linii subțiri pentru a atrage lumina și a crea o atmosferă fresh și modernă.

FOTO – Robb Report

Interiorul casei este la fel de impresionant, cu accente futuriste. Bucătăria este dotată cu aparate de ultimă generație, iar apartamentul principal de la etaj are o terasă privată masivă, care se întinde pe toată lățimea casei și propria zonă de relaxare, baie de tip spa și dulapuri în stil boutique.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?
FOTO – Robb Report

De asemenea, proprietatea include o sală de gimnastică, un teatru, o pivniță pentru vinuri, o cameră pentru artiști și două birouri. Dar cea mai atractivă facilitate a acestei proprietăți de lux este curtea din spate, care conține o piscină impresionantă cu apă sărată de 70 de metri cu margine infinită și o cascadă personalizată, în valoare de 500.000 de dolari, cu iluminare LED și șezlonguri în apă.

Cu un preț de aproape 11 milioane de dolari, proprietatea este una dintre cele mai scumpe de pe piața imobiliară din zonă.

Citește și:

FOTO. O vilă din Bel-Air, SUA, a fost scoasă la vânzare pentru 35,6 milioane de dolari. Cum arată proprietatea

Un artist englez oferă o recompensă în valoare de 1,2 milioane de $ pentru laptopul său dispărut. L-ai văzut?

Rihanna și Kim Kardashian în fruntea vedetelor de pe lista miliardarilor Forbes. Cine a ieșit din top