• Una dintre cele mai impresionante proprietăți din zona Bel-Air din California, SUA este de vânzare.
  • Proprietatea are o suprafață de 18.500 de metri pătrați, își trage inspirația din arhitectura mayașă.
  • Casa este destinată celor mai exigenți clienți.

Dezvoltatorul mexican Adrian Rudomin a scos la vânzare una dintre cele mai impresionante proprietăți din zona Bel-Air din California, Statele Unite ale Americii. Proprietatea, denumită El Canto del Agua sau ,,Cântecul apei” , a fost construită pe Chantilly Road și este scoasă la vânzare pentru suma uriașă de 35,6 milioane de dolari, potrivit revistei Robb Report.

Casa impresionantă, care ocupă o suprafață de 18.500 de metri pătrați, își trage inspirația din arhitectura mayașă, aztecă și precolumbiană. Proprietatea a fost construită cu ajutorul fiului său, Diego, iar cei doi au investit zeci de milioane de dolari în proiect.

Casa este situată într-o zonă verde, fiind îmbrăcată în lambriu și sticlă, astfel încât se integrează perfect în peisajul californian. Interiorul este dominat de materiale organice și culori luminoase, iar bucătăria dispune de o insulă supradimensionată, acoperită cu lemn roșu adus din pădurile tropicale din Brazilia.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN
FOTO – ROBB REPORT

Pentru a se potrivi cu eticheta de preț mare, proprietatea dispune de facilități exagerate, precum o terasă pe acoperiș, un centru de fitness cu baie în stil roman și duș cu aburi. În curtea din spate, se află o piscină infinită pe terasă, accentuată de cascade, un focar central și o cadă cu hidromasaj.

FOTO – ROBB REPORT

La etaj, apartamentul principal se întinde pe o suprafață generoasă de 2.700 de metri pătrați, dotat cu dulapuri supradimensionate, o cameră de zi, un birou privat și un șemineu. Baia privată este la fel de impresionantă, cu dușuri duble cu apă de ploaie, o cadă adâncă și feronerie lucrată manual. De asemenea, există și o pivniță de vinuri de 1.000 de sticle și o sală de cinema masivă, cu un proiector de calitate profesională și suficiente locuri pentru 20 dintre cei mai apropiați oaspeți.

Casa ,,Cântecul apei” este una dintre cele mai impresionante proprietăți din Bel-Air și este destinată celor mai exigenți clienți. Cu toate acestea, pentru a avea această proprietate de lux, va trebui să scoateți din buzunar suma uriașă de 35,6 milioane de dolari.

Citește și:

Palatul Buckingham a dezvăluit rolul Prințului George la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Ce atribuții are succesorul

23 de meme-uri și glume despre arestarea lui Donald Trump. Ce a distribuit fiul fostului președinte

Povestea Cape Town, unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Ce poți vizita