• Barcelona te așteaptă cu noi terase cu piscină pe acoperiș.
  • Turiștii pot să vadă Sagrada Familia de la etajul 22, cu un cocktail în mână.
  • Plaja Garraf este cea mai apropiată zonă de scăldat, departe de aglomerația din oraș.

Barcelona este surprinzătoare, mai ales vara, când hotelierii se întrec în experiențe noi pentru turiști. Vara asta, marile hoteluri și-au pregătit piscina de pe acoperiș, unde poți să bei un cocktail special sau să iei masa gătită de un chef faimos. Pe lângă asta, orașul lui Dali si Gaudi oferă și alte experiențe culturale.

Barcelona este un oraș plin de atracții turistice, cu multă istorie și cu lucruri noi în fiecare an. Cel mai plăcut lucru este să vezi orașul de la înălțime. Hotelul Sofitel Barcelona Skipper și-a inaugurat terasa El Cielo anul acesta, la ultimul etaj. Ai piscină și un bar cu cocktailuri speciale. Poți să stai la soare, să înoți și să asculți muzică sau să admiri silueta orașului Barcelona, la apus. Din 12 iulie, poți încerca un meniu cu tapas pentru aperitive, yakitori catalan la grătar și muzică live de la 12:00 la 22:00.

Un cunoscut chef francez te așteaptă la Azul Rooftop Barceloneta

Un alt loc reamenajat este Azul Rooftop Barceloneta, un restaurant al unui cunoscut chef francez, Romain Fornell. Înainte exista acolo Blue Spot, un restaurant care aparținuse lui Gerard Pique și Shakirei. Acum, acesta este un spațiu cu vedere de 360 de grade și cu un restaurant extraordinar.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

O altă locație nouă este Unlimited, un restaurant care și-a deschis recent porțile în Plaza Urquinaona. Este același concept de restaurant select care combină priveliștile cu serviciile unei terase pe acoperiș. Cu 12 euro pe bilet, poți savura un cocktail în timp ce admiri Sagrada Familia, de la o înălțime de 70 de metri. Vinerea este specială deoarece poți asculta și muzică live.

Ce activități sau experiențe poți avea la sol în Barcelona?

În această vară au revenit Nopțile Magice de la Casa Batlló. Este o experiență de a cunoaște opera lui Gaudí pe Paseo de Gracia într-un mod diferit, profitând de terasa acesteia pentru a savura câteva băuturi și concerte sub cerul Barcelonei, în ritm de jazz, soul, rumba și alte stiluri muzicale. Vizita spațiului începe la 20.00, în timp ce concertul începe la ora 21:00 pentru a vă bucura de cele mai bune ore de lumină din această perioadă a anului.

Nubar a devenit unul dintre cele mai populare locuri pentru tineri în Barcelona. Anul acesta, sezonul a început cu o terasă renovată și în meniu există multe opțiuni de mâncăruri și dans după cină. Daca vrei la plajă, la o jumătate de oră distanță, una dintre cele mai fermecătoare plaje este Garraf, cunoscută pentru căsuțele sale pitorești verzi și albe de pe plajă. Acolo s-a deschis clubul privat Little Beach House, al lanțului Soho House, și există deja La Caseta, un restaurant în stil mediteranean. La Caseta este deschis pentru mic dejun, tapas și mâncăruri cu orez, iar duminica este muzică live.

Citește și: