• În afara orașelor mari precum GEDA ,se află  o coastă mai puțin dezvoltată, unde apa are o culoare turcoaz, plajele sunt curate și găsești și recife de corali.
  • SHEY-BARA, la 45 de minute de mers cu barca de continent, este prezentat de dezvoltatori drept o stațiune super luxoasă.
  • Acolo dezvoltatorii și-au propus să înceapă programul Vision 2030 al Arabia Saudită.

Dacă  te-ai săturat de aceleași destinații de vacanță, Arabia Saudită are în plan ca până în 2030 să-ți ofere o nouă destinație de lux.  Coasta Mării Roșii a Arabiei Saudite care se întinde de la granița de nord cu Iordania până la Yemen.

Acolo dezvoltatorii și-au propus să înceapă programul Vision 2030 al Arabia Saudită.

Între orașele UMLUJ și AlWAJ, va dezvolta 22 din cele 90 de insule și va fi alimentat cu energie 100% regenerabilă, spun dezvoltatorii. Până în 2030, se preconizează că va cuprinde 50 de hoteluri, 8.000 de camere și până la 1.000 de proprietăți rezidențiale.

Recomandări

CINE VINE DUPĂ ȘOIGU
UK, LA RĂSCRUCE DE DRUMURI
ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
37 DE PERSOANE MOR ÎN INDONEZIA
CANADA, AFECTATĂ DE INCENDII
TELEGRAM SAU SIGNAL?

În afara orașelor mari precum GEDA ,se află  o coastă mai puțin dezvoltată, unde apa are o culoare turcoaz, plajele sunt curate și găsești și recife de corali.

Insula Shura  se va afla la 30 de minute de mers cu mașina de aeroport, conectată printr-un pod de 1,2 kilometrii, va fi ca o insulă hub, cu 11 stațiuni , în care vei găsi un teren de golf, un port de agrement, magazine și  multe restaurante de lux

SHEY-BARA, la 45 de minute de mers cu barca de continent, este prezentat de dezvoltatori drept o stațiune super luxoasă, cu un design unic care te atrage prin simplul fapt că este construit cu foarte multe oglinzi.

Citește și: