• Lumea modei a acaparat New York. Până pe 13 septembrie, New York Fashion Week te surprinde cu noi colecții și show-uri inedite.
  • A fost pe podium chiar și o femeie goală, pictată pe întreg corpul, în semn de protest.
  • Colecția de primăvară pentru 2024 a designerului Ralph Lauren a fost un amestec de denim, boho și nuanțe aurii metalizate.

Lumea modei a acaparat New York. Până pe 13 septembrie, New York Fashion Week te surprinde cu noi colecții, show-uri inedite, dar și cu apariții extravagante ale vedetelor.  

„Naked” pare să fie una dintre temele de până acum la Săptămâna Modei de la New York. Am văzut ținutele purtate de celebrități precum Pryanka Chopra, Naomi Campbell, Emily Ratajkowski și Julia Fox, care au lăsat prea puțin loc imaginației.

A fost pe podium chiar și o femeie goală, pictată pe întreg corpul, în semn de protest. Dar să trecem la modă și îți spun că designerul Christian Siriano a celebrat vineri 15 ani, cu o prezentare nostalgică, inspirată de balet. Sclipici, auriu și nuanțe de cupru, rochii de bal și costume, rochii elegante de seară, dar și mini, de petrecere și chiar și o doză de negru. Iar Sia a făcut show pe podium.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

După o pauză de patru ani, marca de lenjerie intimă Victoria’s Secret a revenit cu un review complet al anilor trecuți, într-un eveniment de modă care a celebrat toate formele și dimensiunile corpului, iar modele de top precum Winnie Harlow au fost pe podium.

Colecția de primăvară pentru 2024 a designerului Ralph Lauren a fost un amestec de denim, boho și nuanțe aurii metalizate.

Citește și: