• Insula Skalmen e situată în vârful nordic al regiunii Norvegiei de Vest.
  • Clădirea a fost cumpărată de un cuplu pentru suma de 89.000 de lire sterline.
  • Prețul de pornire al vânzării a plecat de la 36.000 de lire sterline.
  • Primul proprietar a fost Anton Lund, participant al expediției lui Roald Amundsen.

Ți-ai dori ca, uneori, să stai departe de toată lumea și să te refugiezi într-un loc sigur și relaxant? Locația pare desprinsă din filmul lui Robert Eggers „Lighthouse”, doar că nu este în Scoția, ci în Norvegia. Cea mai singură casă din lume se află pe o insulă izolată, la două ore de cel mai apropiat oraș sau aeroport.

Insula se numește Skalmen, situată în vârful nordic al regiunii Norvegiei de Vest. Pentru a ajunge pe insulă din cel mai apropiat oraș sau aeroport, trebuie să iei două feriboturi separate, urmate de o excursie cu barca de 4 mile. În ciuda faptului că insula norvegiană este lipsită de oameni, pentru un cuplu s-a dovedit locul perfect, deoarece a scos 89.000 de lire sterline pentru a-l cumpăra.

A fost la mare căutare, având în vedere că prețul de pornire a fost de 36.000 de lire. Cumpărătorii? Andreas și Mona Kruse Bjarøy. Ei doresc să renoveze clădirea și să aranjeze împrejurările. Aici intrevine povestea, farul a fost construit în 1907. Primul proprietar a fost Anton Lund, care a plecat într-o expediție cu faimosul explorator Roald Amundsen.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
SPOVEDANIE CU A.I.

Citește și