• Dacă de Crăciun au stat acasă, pentru Revelion, oamenii își propun să plece în vacanță.
  • Revelionul în Maldive se prezintă cu temperaturi de 30 de grade și o plajă de vis.
  • De la nisipul fin până la golfurile cu ape turcoaz, așa este revelionul în Caraibe.

Start la vacanțele de sărbători! Dacă de Crăciun ai ales să rămâi în țară, probabil că de Revelion te gândești să stai pe plajă, la soare cu un cocktail în mână. Unde fugi de temperaturile scăzute?

Unde ne bucurăm de soare de Revelion?

„Trebuie să știm dacă ne dorim să stăm la plajă după o toamnă și o iarnă grea, sau ne dorim o vacanță activă în zone tropicale și călduroase. Aici avem două categorii distincte: Maldive, pentru cei care vor să stea la plajă, sau Asia, Thailanda. Avem charter direct din România spre Thailanda în această perioadă și ne putem bucura de temperaturile plăcute de acolo.

O altă variantă este Caraibe. Din păcate fără zbor direct. Se face o escală în Madrid, iar aici putem adăuga, poate, un city-break de o zi, două. În Caraibe putem alege o destinație precum Republica Dominicană sau Cuba. Ofertele variază. Există tururi prin diferite locații, tocmai ca să fie îmbinată aventura cu relaxarea”, spune Daniel Lăcustă, agent de turism.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

Cererea pentru destinații exotice a crescut

„La sfârșitul lui 2023, cererea pentru destinațiile calde a fost mult mai mare față de cererea pentru destinațiile de ski, care erau la mare căutare. Oamenii își doresc ceea ce nu găsesc la noi”, a declarat Daniel Lăcustă, la Aleph News.

Citește și