• Netflix te invită la masă. Gigantul de streaming Netflix își duce conținutul „de la ecran la masă” cu un nou restaurant pop-up care se va deschide pe 30 iunie în Los Angeles.
  • Restaurantul, Netflix Bites, va servi preparate ale bucătarilor care apar în emisiunile disponibile pe serviciul de streaming.
  • Situat în hotelul Short Stories din West Hollywood, pop-up-ul va fi deschis zilnic între orele 17.00 și 22.00 și va servi brunch sâmbătă și duminică.

Netflix te invită la masă. Gigantul de streaming Netflix își duce conținutul „de la ecran la masă” cu un nou restaurant pop-up care se va deschide pe 30 iunie în Los Angeles.

Restaurantul, Netflix Bites, va servi preparate ale bucătarilor care apar în emisiunile disponibile pe serviciul de streaming, inclusiv „Chef’s Table”, „Iron Chef”, „Is It Cake?” și „Drink Masters”, scrie CNN.

Printre bucătarii participanți se numără bucătarii cu stele Michelin Dominque Crenn și Curtis Stone. Maestrul de fuziune Est-Vest Ming Tsai și brutarul Nadiya Hussain sunt, de asemenea, pe lista de invitați pentru pop-up-ul cu durată limitată.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
MERGI LA CELE MAI SCUMPE RESTAURANTE DIN UE
HARRY POTTER DAY

Situat în hotelul Short Stories din West Hollywood, pop-up-ul va fi deschis zilnic între orele 17.00 și 22.00 și va servi brunch sâmbătă și duminică.

Site-ul Netflix Bites spune să „reveniți în curând” pentru un meniu. Rezervările sunt deschise pe Resy.com. Sunt necesare depozite nerambursabile de 25 de dolari de persoană, care vor fi folosite pentru facturile finale ale clienților.

„Oricât de delicios ar fi, Netflix Bites este strict o oportunitate de a gusta din preparatele unice ale acestor bucătari!”, scrie pe site-ul restaurantului. „Bucătarii nu vor fi la fața locului pentru a se întâlni cu clienții.”

Citește și