• Odawara este un oraș cu o istorie bogată înrădăcinată în puternicul clan Hojo, care a modela Japonia modernă.
  • La castelul din Odawara poți experimenta viața de nobil japonez, pentru o zi, cu costumul tradițional.
  • Amplasarea atentă a căștii tradiționale „kabuto” și reglarea curelei de bărbie snur completează transformarea.

Unul dintre cele mai formidabile castele din Japonia, Odawara îți oferă posibilitatea să fii stăpânul lui pentru o zi, pentru a experimenta adevărata istorie a regiunii și a castelului.

Un turist din Franța care pentru o zi a fost stăpânul celei mai impresionante fortărețe din epoca feudală din Japonia, castelul Odawara. Castelul se află la 80 de kilometri de Tokyo, un oraș-port atractiv, cu o istorie bogată înrădăcinată în puternicul clan Hojo, loialul ninja Fuma și bătălia culmină care a avut loc aici în 1590 pentru a modela Japonia modernă.

Având în vedere istoria sa, a castelului cu adevărat impunător, li se oferă vizitatorilor o perspectivă asupra Odawara, făcându-i stăpâni (daimyo) al domeniului cu costumele incluse pentru o zi.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Celestine, a optat să se alăture celor trei prieteni pentru experiența organizată care a început cu ei dezbrăcându-și ținuta din secolul al XXI-lea. Ajutați de experți în costume care îmbracă în mod obișnuit actorii care apar în filme de epocă și drame de televiziune japoneze, vizitatorii au purtat mai întâi maiouri lungi, albe, care erau legate cu o curea în jurul taliei. Apoi li s-a cerut să calce în jambiere care erau largi deasupra genunchilor, dar strânse peste tibie înainte ca gărzile, făcute în mod tradițional din ațele de fier conectate cu armuri cu lanț, să fie atașate.

Manșoanele blindate individuale acoperite cu modele colorate au fost legate pe rând înainte ca armura „do” sau pe piept să fie atașată. Cu centura lată în talie, fiecare dintre războinicii moderni a primit armele.
Sabia lungă, sau „katana”, este pentru a doborî inamicii.

Citește și