• Portul Dover a anunțat un incident de urgență, deoarece nivelurile ridicate de trafic au provocat întârzieri mari pentru transportul pasagerilor cu autocarul.
  • „Portul se confruntă în prezent cu un volum ridicat de trafic de autocare din cauza sărbătorilor de Paște”, spun reprezentanții.
  • Acest incident vine în contextul în contextul altor întârzieri la serviciile de transport cu feribotul și autocarul de la frontiera franceză.

Portul Dover a anunțat un incident de urgență, deoarece nivelurile ridicate de trafic au provocat întârzieri mari pentru transportul pasagerilor cu autocarul, scrie The Independent.

Acest incident vine în contextul în care operatorii P&O Ferries și DFDS Seaways au raportat, de asemenea, întârzieri la serviciile de transport cu feribotul și autocarul, menționând vremea nefavorabilă și reținerile de la controalele de la frontiera franceză ca fiind parțial responsabile pentru așteptări și cozi.

P&O Ferries a anunțat pe Twitter, cu puțin înainte de ora 21:00, că oferă băuturi răcoritoare pasagerilor care așteaptă la terminalul de croazieră și că lucrează la aprovizionarea cu alimente și băuturi a pasagerilor care așteaptă în zona tampon de la intrarea în port. Portul a declarat că volumul mare de trafic de autocare s-a datorat sărbătorilor de Paște.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
FRUMUSEȚEA CREATĂ DE A.I., PREMIATĂ

Un purtător de cuvânt a declarat: Portul Dover poate confirma că un incident critic este în curs de desfășurare, deoarece portul se confruntă în prezent cu un volum mare de trafic de autocare din cauza sărbătorilor de Paște.”
Volumele actuale ridicate, combinate cu procesarea prelungită la controalele de frontieră, au dus la întârzieri mari pentru pasagerii de autocar.” Portul, operatorii de feriboturi și alți parteneri lucrează din greu pentru a rezolva problema actuală.”

Portul a adăugat: Ne cerem scuze pentru neplăcerile pe care aceste întârzieri le-ar fi putut cauza călătoriilor pasagerilor și le mulțumim tuturor utilizatorilor portului pentru răbdarea de care au dat dovadă în această perioadă.”

Citește și: