• Căsuțele în copac au devenit o idee de cazare pentru cei care aleg destinații precum Skiathos, Preveza, Corfu, Amaliada și Zakynthos.
  • Resort Le Manta are apartamente care plutesc, iar una dintre camere este sub apă.
  • Pasionații de mașini pot opta pentru hotelurile V8 din Germania unde camerele sunt retro cu tematica curselor de mașini.

Oamenii din industria ospitalității au raportat pentru o publicație din Grecia că în ultimii trei ani numărul de persoane care vor să stea în spații de cazare ciudate a crescut.

Casele în copac devin un nou trend în materie de cazări

Cele mai populare sunt căsuțele în copac, containerele și butoaiele uriașe de vin. Așadar, poți găsi căsuțe în copac în Skiathos, Preveza, Corfu, Ama-liada și Zakynthos. Prețurile pe noapte încep de la 80 de euro și ajung până la 900 de euro.

Experiența plutitoare din Tanzania

Și dacă te gândești la o altă destinație cum ar fi Bali, atunci te invit în paradisul de la capătul lumii. Dacă vrei ceva mai deosebit, poți alege Resort Le Manta. Acest hotel are apartamente care plutesc, iar una dintre camere este sub apă. În timpul zilei, te poți relaxa înotând, iar seara poți admira lumea submarină.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

Camere retro pentru cei pasionați de mașini

Dacă ai o pasiune pentru mașini, atunci alege hotelurile V8 din Germania. Camerele sunt retro cu tematica curselor de mașini și au un design absolut cuceritor: Mai mult, paturile sunt făcute din automobile de lux. Așadar, până când va veni momentul să-ți cumperi mașina visurilor tale, de ce să nu visezi la ea în timp ce dormi? Prețurile pentru o noapte în acest hotel complet ieșit din comun variază între 200 și 750 de euro.

Citește și