• Bucureștiul nu scapă de caniculă. Meteorologii anunță temperaturi care vor ajunge la 39 de grade Celsius în Capitală, în următoarele două zile.
  • Temperaturile maxime vor fi ajunge la de 37-39 de grade Celsius, iar temperaturile minime înregistrate vor fi de 19-22 de grade Celsius.
  • Potrivit prognozei speciale pentru București, valul de căldură și canicula persistă, disconfortul termic se va menține accentuat.

Capitala nu scapă de caniculă. Meteorologii anunță temperaturi care vor ajunge la 39 de grade Celsius în București, în următoarele două zile.

Potrivit prognozei speciale pentru București, valul de căldură și canicula persistă, disconfortul termic se va menține accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va continua să depășească pragul critic de 80 de unități, scrie Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi ajunge la de 37-39 de grade Celsius, iar temperaturile minime înregistrate vor fi de 19-22 de grade Celsius.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CE SERIAL PĂRĂSEȘTE JENNA ORTEGA?
BEYONCE INTRĂ ÎN DICȚIONAR
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI

Cerul va fi senin, însă marți seara probabilitatea pentru fenomene asociate cu instabilitate atmosferică, înnorări temporar accentuate, descărcări electrice, intensificări ale vântului și averse, crește.

Citește și: