• Cele mai remarcabile drumeții te duc în altă lume și te fac să descoperi locuri la care probabil doar visai.
  • Dacă ești pasionat de natură și vrei să descoperi cele mai inedite locuri, iată topul celor mai frumose trasee de drumeții din lume.
  • Muntele Roraima din Venezuela are o lungime de 64 km și este muntele care a inspirat pana și filmul Avatar.

Fiecare călătorie începe cu primul pas. Cele mai remarcabile drumeții te duc în altă lume și te fac să descoperi locuri la care probabil doar visai. Dacă ești pasionat de natură și vrei să descoperi cele mai inedite locuri, iată topul celor mai frumose trasee de drumeții din lume.

Traseul Lauga-vegur din Islanda are o lungime de 55 km. Iar peisajele se schimbă complet la fiecare câteva ore. Pe întreg parcursul plimbării ai parte de canioane deșertice cu vegetație pitică, văi cu pârâuri reci, versanți cu licheni, munți colorați, platouri imense acoperite cu zăpadă și munți cu nisip ce îți oferă senzația că ai ajuns pe o altă planetă.

Muntele Roraima din Venezuela are o lungime de 64 km și este muntele care a inspirat pana și filmul Avatar. Aici, apa curge de la stâncile falnice în pădurile tropicale care conțin plante și animale care nu se găsesc altundeva pe Pământ. Drumul poate fi făcut în două sau trei zile și este5 recomandat să explorezi platoul înalt, unde poți găsi bazine de scăldat și mai multe pensiuni.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?

Lacurile Gokyo și Cho La din Nepal compun un traseu de 130 de kilometri pe care îl poți parcurge în 17 zile.Este un traseu către cele mai îndepărtate locuri în care poate ajunge omul, peste ghețari, spre cele mai înalte vârfuri ale lumii, într-un peisaj de spiritualitate profundă. Drumeții vor găsi poduri suspendate, văi fabuloase, cascade, păduri, sate îndepărtate și chiar mănăstiri budiste.

Citește și