• Hoteluri precum St.Regis Venice sunt situate în Veneția. Acesta dispune de 130 de camere și 39 de apartamente.
  • La Arts Bar, oaspeții se pot bucura de cocktailuri inspirate de picturi celebre.
  • La Ritz Paris, camerele sunt împodobite cu țesături florale din mătase.

Valentine’s Day e la doar o zi distanță și dacă nu te-ai gândit încă unde să-ți duci partenera, iată câteva locații cu care nu poți da greș. Dacă ești un romantic incurabil, o plimbare cu gondola printre canalele venețiene este alegerea corectă.

Cu o vedere impresionantă către Grand Canal, hotelul St. Regis Venice dispune de 130 de camere și 39 de apartamente. Fiecare dintre acestea este proiectată cu atenție la detalii, în culori vii și cu multă lumină naturală.

Recent, St. Regis a deschis un Arts Bar, unde oaspeții se pot bucura de cocktailuri inspirate de picturi celebre, servite în pahare personalizate de la Berengo Studio, situat pe insula Murano din apropiere.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD
CE FACI AZI? ȘEDINȚĂ FOTO DE PAȘTE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA

Supranumit „Orașul Dragostei”, Paris nu are cum să lipsească de pe lista destinațiilor romantice. Iar dacă ești în căutarea unor hoteluri de lux, Ritz Paris dispune de 142 de camere de oaspeți împodobite cugăsești mobilier Empire, țesături florale din mătase și șeminee din marmură.

Clienții pasionați de modă luptă pentru a ocupa fostul apartament locuit de Coco Chanel, care încă mai găzduiește colecția de artă a designerului și canapelele ei din catifea.

Travel vlogerii recomandă Peninsula Istanbul, hotelul care aduce la viață meșteșugurile locale, de la marmură la vitralii și la incrustații din sidef.

Fotografiile alb-negru ale orașului Istanbul de pe holuri sunt opere semnate de Ara Guler, iar panourile cu nuanțe de cupru de deasupra paturilor în camerele de oaspeți omagiază pietrele din moscheile din Anatolia.

Spa-ul subteran al hotelului  aduce un plus de rafinament, având o piscină subterană și corpuri de iluminat inspirate din arhitectura islamică.

Citește și