• Nina vrea ca de Crăciun să fie la masă alături de bunicii ei.
  • Nina le-a dăruit bunicilor un cadou unic, de care să își amintească de ea.
  • Să fii cuminte înseamnă să fii bun cu oamenii.

Nu încape îndoială, Moș Crăciun este cel mai iubit moș de pe Pământ. Aștepți cu emoție un an întreg să-l prinzi și să-l vezi măcar o dată, să-l întrebi cum a fost drumul lui până la tine, să îi spui poezia pregătită de atâta timp.

Știi că o să-l recunoști, dar ți-e teamă că o să rămâi mut în fața lui. Și ai atâtea lucruri de discutat cu el!. Chiar dacă nu îl vezi niciodată, el mereu are grijă să îți lase ceva sub brad.

Dar Crăciunul e despre iubire și despre bunătate, nu bunătăți. Nina Iohanna are 8 ani și e tare nerăbdătoare să povestească ce cadouri a primit de la Moș Crăciun.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

,,Am găsit sub brad haine, o jucărie, mai exact o păpușă și foarte multă bucurie. Chiar acum facem pregătirile pentru masa de Crăciun. Sunt acasă la bunici. Am carnețelul în mână, pentru că astăzi eu sunt ospătarul pentru familia mea”.

Cum ar fi fost o întâlnire cu Moșul?

,,Din păcate nu am apucat să îl văd pe Moșul pentru că dormeam. Am zis că trebuie să mă culc repede, că poate după nu îmi mai dă cadouri. Dacă îl întâlneam i-aș fi spus bună, eu sunt Nina. Sper că am fost o fetiță cuminte și mă bucur să te cunosc”, a povestit fetița.

Ce înseamnă să fii cuminte?

,,Să fii cuminte înseamnă să îți asculți părinții, să nu faci prostii prin casă, să fii bun cu oameni, să înveți bine și să faci lucrurile bine’‘, a adăugat Nina pentru Aleph News.

Citește și