• Ștefan este fondatorul Edu Apps, o companie care revoluționează educația din România.
  • Pentru Ștefan, toate drumurile duc acasă de Crăciun.
  • Ștefan își invită întreaga familie la masa de Crăciun.

Masa plină, casa plină, brăduțul e și el făcut. Câta fericire în ochii de copil! Câtă așteptare în jurul bradului! Îți aduci aminte? Acum cum te simți în preajma Crăciunului? Mai ai aceleași sentimente? Timpul acum zboară altfel.

Între job, casă, familie uiți să mai acorzi atenție micilor detalii. De Crăciun reamintește-ți de copilărie și răsfață-i pe cei dragi. Oferă-le la un moment dat și neașteptat…cea mai mare bucurie: timpul tău! De Crăciun, pentru Ștefan, toate drumurile duc…acasă.

„Crăciunul este despre familie, despre a ne strânge cu toții împreună din diverse părți ale lumii. Este momentul în care se strângem și trecem în revistă tot ce am făcut în ultimul an. Este un prilej de a ne simți foarte bine. Familia noastră este cea care ne motivează să facem ceea ce facem în fiecare zi.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G

Ne dorim ca ai noștri copii să crească bine. Să facă parte dintr-o societate pe care toți ne-o dorim la un moment dat”, a declarat Ștefan Apăteanu, la Aleph News.

Mai există magia Crăciunului?

„Crăciunul are magia lui. Trebuie doar să o vedem. Este un prilej foarte bun de a lăsa deoparte grijile pentru o vreme. De Crăciun este momentul potrivit să ne concentrăm pe ceea ce contează. Momentele cu familia sunt frumoase”, a mai meționat acesta.

Citește și