• Europol a avertizat că vaccinurile false sunt vândute pe internet, iar testele sunt fraudate
  • Un român a dezvăluit cum a trecut vama fără test negativ la Covid-19
  • 80 de persoane care vindeau vaccin fals au fost arestate în China

Să nu uiți că vaccinul îl faci doar în centrele organizate de stat. Orice altceva de pe piața neagră e mai mult ca sigur un fals. În China, de exemplu, 80 de persoane care vindeau un așa-zis ser de imunizare au fost arestate de poliție.

Sticluțele conțineau, de fapt, doar soluție salină. Cei din rețeaua de escroci le-au vândut și-n țară, și-n străinătate.

„Guvernul chinez acordă o mare importanță siguranței vaccinurilor și va continua să depună eforturi pentru atrimite în justiție pe cei responsabili de produce contrafăcute, vânzări false sau afaceri ilegale”, a declarat Wang Wenbin, purător de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe din China.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE
COPIII ROMÂNI, AFECTAȚI DE BOLI PSIHICE
O NOUĂ MISIUNE NASA

Păcăleli de genul ăsta s-au făcut și în țări europene, Marea Britanie fiind un bun exemplu.

Europol a avertizat că vaccinurile false sunt vândute pe internet. Și la teste se fac fraude. Un român revenit din Marea Britanie a dezvăluit cum a păcălit sistemul.

„Am întrebat dacă am nevoie de test Covid-19, dacă nu am. Mi-au zis că nu e nicio problemă, putem să îl facem la vamă.

Am ajuns la punctul vamal cu francezii şi grănicerul francez l-a întrebat pe şoferul nostru dacă pasagerii, respectiv noi, avem testul COVID. El a spus că da, toată lumea e în regulă. Grănicerul nu a verificat, nu ştiu de ce.

Toată Europa, cât am traversat, nu m-a testat nimeni, nu m-a întrebat nimenui absolut nimic. L-am întrebat pe şofer şi mi-a spus aşa… mai prieteneşte: <<Stai liniştit, că tu figurezi undeva cu testul făcut>>”, a declarat românul.