• Kim Kardashian a stârnit o frenezie de critici, după ce a cumpărat la licitație un colier care i-a aparținut prințesei Diana.
  • Bijuteria a fost purtată de prințesa Diana o singură dată, în 1987, la un eveniment caritabil care a avut loc în Londra.
  • „A distrus deja rochia lui Marilyn, o rochie Alexander Mcqueen și acum are colierul Dianei… Kim Kardashian, nu vei fi niciodată un simbol” , a scris un fan.

Regina Instagramului a stârnit o frenezie de critici, după ce vedeta a cumpărat la licitație un colier care i-a aparținut prințesei Diana.

Rarul colier cu diamante a fost cumpărat de Kim Kardashian, miercuri, 18 ianuarie, cu 200.000 de dolari, potrivit The Guardian.

Bijuteria a fost purtată de prințesa Diana o singură dată, în 1987, la un eveniment caritabil care a avut loc în Londra. Prințesa a asortat colierul, care a fost închiriat de la compania de bijuterii The Garrard, cu o ținută în nuanțe de violet.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
FOTO – Daily Mail

Vedeta are un talent aparte pentru a cumpăra obiecte care au fost deținute anterior de personalități celebre.

Noua bijuterie a lui Kim Kardashian poartă numele de Attalah Cross.

După ce a achiziționat acest colier, vedeta s-a ales cu numeroase critici venite din partea fanilor, scrie Daily Star.

Ce se întâmplă cu Kim Kardashian de a început să cumpere și să poarte articole care au aparținut unor oameni care sunt morți? Mai întâi Michael Jackson, apoi rochia celebră a lui Marilyn Monroe și acum colierul prințesei Diana? Aceste articole ar trebui să se găsească într-un muzeu, nu să fie scoase la licitație” , a fost comentariul unui fan.

Un altul a spus: A distrus deja rochia lui Marilyn, o rochie Alexander Mcqueen și acum are colierul Dianei… Kim Kardashian, nu vei fi niciodată un simbol” .

În ultima vreme, Kim Kardashian a participat la numeroase licitații. Conform TMZ, ea a cumpărat obiecte care au aparținut unor personalități precum Jacqueline Kennedy Onassis sau Elizabeth Taylor.