• Vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, a declarat vineri că balonul chinezesc a fost doborât „pentru că trebuia să fie doborât” .
  • Harris a declarat că președintele Joe Biden se așteaptă să vorbească cu președintele chinez Xi Jinping despre incident.
  • Harris a acordat un interviu pentru NBC News în timp ce se afla în Germania pentru Conferința de Securitate de la Munchen.

Vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, a declarat vineri că balonul chinezesc a fost doborât pentru că trebuia să fie doborât, pentru că am fost convinși că a fost folosit de China pentru a spiona poporul american” .

Ea a precizat că balonul nu a fost de ajutor” în îmbunătățirea relațiilor dintre Washington și Beijing.

Harris a declarat că președintele Joe Biden se așteaptă să vorbească cu președintele chinez Xi Jinping despre incident.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Vom menține perspectiva pe care o avem în ceea ce privește ceea ce ar trebui să fie relația dintre China și Statele Unite” , a declarat ea pentru NBC News.

Comentariile lui Harris vin după ce Biden a declarat joi, într-un interviu în exclusivitate pentru NBC, că nu crede că a fost o reacție exagerată doborârea a trei obiecte neidentificate deasupra Americii de Nord în zilele de după doborârea balonului spion chinezesc.

Biden a mai spus că intenționează să vorbească cu Xi, dar a refuzat să spună când.