• Avril a distribuit recent pe rețelele de socializare câteva fotografii cu ea la Săptămâna Modei de la Paris din acest an.
  • Avril s-a despărțit recent de logodnicul Mod Sun.
  • Avril a apărut în mod public cu Tyga – care s-a întâlnit cândva cu Kylie Jenner – la show-ul Courrèges.

Avril Lavigne, în vârstă de 38 de ani, a fost văzută sărutându-l pe rapperul Tyga, în vârstă de 33 de ani, după ce cuplul a părut să-și confirme relația despre care se zvonește.

Interpreta hitmaker-ului Sk8er Boi, în vârstă de 33 de ani, și Tyga – al cărui nume real este Micheal Ray Stevenson – au împărțit un sărut romantic la petrecerea Mugler x Hunter Schafer din timpul Săptămânii Modei de la Paris. Cei doi, care au ținut prima pagină a ziarelor în ultima săptămână, după ce Avril s-a despărțit recent de logodnicul Mod Sun, păreau mai mult decât îndrăgostiți în fotografii, în timp ce se îmbrățișau în timp ce Tyga o îmbrățișa.

Avril a apărut într-un hanorac gri cu diamante încrustate, pe care l-a asociat cu cizme negre din piele peste genunchi. Părul ei blond a fost coafat drept și elegant, iar ea l-a ținut de mână pe Tyga în timp ce își făcea loc la petrecere.

Recomandări

TRUMP ADMIRĂ LOIALITATEA!
WHO'S YOUR MOMMY NOW?
KAMALA CONTRA TRUMP
ROMÂNIA NU MERGE BLANĂ
FĂRĂ RĂSPUNS
CINE A SABOTAT ISRAELUL?

Între timp, Tyga a părut tipic relaxat într-o jachetă gri cu o pereche de pantaloni supradimensionați, pe care i-a asortat cu un tricou negru, o pereche de cizme negre groase și mai multe coliere cu diamante.

Avril a apărut în mod public cu Tyga – care s-a întâlnit cândva cu Kylie Jenner – la show-ul Courrèges.
Ei au continuat să își tachineze idila, deoarece au fost văzuți participând la petrecerea lui Leonardo DiCaprio la restaurantul Kuku din capitala franceză în urmă cu câteva zile. Aceasta vine după ce fostul logodnic al lui Avril, cântărețul american Mod Sun, a rupt tăcerea după ce Avril a anulat logodna lor.

Cântărețul s-a destăinuit sincer despre durerea” pe care a simțit-o într-o postare adresată celor 728.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram, spunându-le: Într-o săptămână, întreaga mea viață s-a schimbat complet… Știu doar că există un plan pentru toate astea”.

Avril a distribuit recent pe rețelele de socializare câteva fotografii cu ea la Săptămâna Modei de la Paris din acest an, unde a postat mesaje destul de criptice care fac aluzie la despărțire.