• Murphy a spus: Am întrebat Ce vrei să spui? și el a spus să nu zic că sunt Scorpion, să spun că sunt altceva”.
  • Înainte de finalul întâlnirii lor minunate”, regizorul premiat cu Emmy și-a amintit că Madonna i-a pus o ultimă întrebare: Când te-ai născut?”.
  • El i-a zis data de naștere a mamei sale, 3 septembrie, iar ea a spus: Oh, o Fecioară”.

Se pare că Madonna are o vendetă împotriva Scorpionilor, cel puțin conform lui Ryan Murphy. Cu ani în urmă, creatorul Glee a declarat că a fost contactat de fondatorul Lakeshore Entertainment, Tom Rosenberg, care i-a cerut să îi ia un interviu Reginei muzicii pop despre viața ei pentru filmul The Next Best Thing din 2000.

Madonna a jucat în această dramă romantică alături de Rupert Everett. Am zburat la New York și în liftul cu care am urcat pentru a o întâlni pe Madonna pentru prima dată cu Tom, acesta s-a întors spre mine și m-a întrebat: Am uitat să te întreb, când este ziua ta de naștere?”, le-a spus Murphy colegilor din Glee, Jenna Ushkowitz și Kevin McHale, într-un nou episod al podcastului lor And That’s What You REALLY Missed.

Am întrebat: Ce? Și el a spus Când este ziua ta de naștere? și eu am spus Sunt pe 9 noiembrie. Și el a zis: Ești Scorpion?. Atunci i-am spus că da și el mi-a zis să nu spun asta că nu mă va angaja”.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
CUM SE TRANSMITE GRIPA AVIARĂ
SPACEY NEAGĂ NOILE ACUZAȚII
A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS

Murphy a continuat: Am întrebat Ce vrei să spui? și el a spus să nu zic că sunt Scorpion, să spun că sunt altceva'”.

Înainte de finalul întâlnirii lor minunate”, regizorul premiat cu Emmy și-a amintit că Madonna i-a pus o ultimă întrebare: Când te-ai născut?”. El i-a zis data de naștere a mamei sale, 3 septembrie, iar ea a spus: Oh, o Fecioară”. Când am coborât în hol, s-a dus vestea că am fost angajat”, a adăugat el.

Am avut o experiență grozavă cu ea. Nu pot să spun destule lucruri bune despre Madonna. Cât de drăguță a fost”, s-a bucurat Murphy. Nu am înțeles niciodată chestia cu Scorpionul și poate că a fost o glumă între ele, dar a fost amuzant.”