• Regele Charles a ajuns miercuri în Germania pentru prima sa vizită în străinătate.
  • În timp ce dădea mâna cu mulțimea, un tânăr i-a oferit o coroană Burger King.
  • Videoclipul a devenit viral pe Twitter.

Regele Charles al Marii Britanii a avut parte de o surpriză în timpul primei sale călătorii internaționale în calitate de monarh, atunci când un admirator al familiei regale i-a oferit o coroană făcută din hârtie de la Burger King.

Charles, în vârstă de 74 de ani, a salutat mulțimea care s-a adunat să-l vadă pe el și pe regina Camilla în timp ce se plimbau prin Berlin. În timpul întâlnirii, un tânăr a încercat să-i ofere o coroană, dar Prințul de Wales a refuzat politicos gestul, mulțumindu-i în schimb pentru entuziasmul și prezența sa.

Un videoclip amuzant în care Regele britanic interacționează cu un admirator a devenit viral pe Twitter. În timp ce dădea mâna cu admiratorii, un bărbat i-a oferit o coroană Burger King. Asta este pentru tine, dacă o vrei” , i-a spus băiatul. Într-un răspuns la gluma lui, Regele Charles a răspuns, de asemenea, cu un zâmbet: Nu, sunt în regulă”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

Regele Charles și soția sa au fost așteptați în Germania de fani ai monarhiei

Charles a refuzat coroana de hârtie cu numele lanțului american de fast-food imprimat pe ea și a trecut mai departe pentru a-i saluta pe ceilalți. Băiatului care îi oferise coroana de hârtie nu i-a scăzut însă moralul și a râs în schimb.

Regele Charles a sosit miercuri în Germania pentru prima vizită peste hotare a domniei sale și a fost întâmpinat în mod ceremonial de președintele german Frank-Walter Steinmeier și de Frau Elke Budenbender la Poarta Brandenburg din Berlin.

Subliniind generozitatea spiritului poporului german” , monarhul britanic a adus un omagiu ospitalității națiunii care a găzduit peste un milion de refugiați ucraineni.

În data de 9 septembrie 2022, Regina Elisabeta a II-a, cea mai longevivă membră a monarhiei britanice, a încetat din viață. La acel moment, Prințul Charles a devenit succesorul său pe tronul britanic, preluând funcția de rege la scurt timp.

Citește și:

O sticla de whisky dintr-un bagaj de cală a ajuns la destinație trei sferturi goală. Ce spune pasagerul

FOTO-VIDEO. O femeie încearcă să doboare un record mondial trăind pe un vulcan. De ce a ales să facă asta

Filmul Dungeons & Dragons revine. Cum va arata producția „Honour among Thieves”