• Un emu din Tennessee, pe nume MeeMoo, a scăpat miercuri din țarcul său de 2,5 metri, sărind peste el.
  • Poliția a urmărit pasărea rapidă timp de 30 de kilometri înainte de a o încolți.
  • După ce s-a întors acasă, MeeMoo a evadat din incinta sa consolidată chiar a doua zi.

O urmărire a poliției într-un orășel din Tennessee a avut loc miercuri după ce un emu poznaș pe nume MeeMoo a scăpat din țarcul său, potrivit mai multor rapoarte, scrie Insider.

Proprietarul emu-ului, Harry McKinney din Harriman, Tennessee, a declarat pentru ABC News că pasărea a sărit peste o incintă înaltă de doi metri și a fugit prin cartier. Inițial, McKinney nu a știut unde a plecat pasărea și a apelat la ajutorul rețelelor de socializare.

După ce MeeMoo a fost văzut de vecini, Departamentul de Poliție din Harriman a intervenit pentru a urmări pasărea, despre care au spus că a fugit de ei cu o viteză de până la 65 de kilometri pe oră, a declarat McKinney pentru WATE.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Poliția a reușit în cele din urmă să îl încolțească pe MeeMoo, iar McKinney a reușit să convingă pasărea să se întoarcă la el. McKinney a declarat pentru ABC News că urmărirea și căutarea au durat șapte ore și s-au întins pe o distanță de 30 de kilometri, dar MeeMoo este acum acasă, alături de partenerul său, un alt emu numit MeeMee.

În urma „situației de urgență”, McKinney a întărit gardul, dar a spus într-o postare pe Facebook a doua zi că MeeMoo a reușit să scape din nou. Din fericire, acesta s-a întors acasă într-o oră, a scris McKinney.

Citește și