• Ea și-a amintit că l-a întâlnit de mai multe ori de atunci, dar punctul ei culminant” a fost atunci când au participat la o recepție la reședința Înaltului Comisar Adjunct din Lagos în 2018.
  • Naomi l-a lăudat pentru că a adus lumină și concentrare” în Africa, adăugând că a însemnat foarte mult”.
  • Înaintea încoronării, reprezentanții a 12 țări din Commonwealth îi cer regelui să recunoască și să își ceară scuze pentru impactul și moștenirea continuă a genocidului și colonizării” britanice.

Naomi Campbell a transmis cuvinte de încurajare pentru Regele Charles al III-lea în timp ce se pregătește pentru încoronarea sa, care va avea loc sâmbătă, 6 mai, scrie The Independent. Supermodelul, în vârstă de 52 de ani, l-a întâlnit pentru prima dată pe monarh pe vremea când acesta era Prinț de Wales, la gala de modă caritabilă organizată de Donatella Versace în 2001.

Ea și-a amintit că l-a întâlnit de mai multe ori de atunci, dar punctul ei culminant” a fost atunci când au participat la o recepție la reședința Înaltului Comisar Adjunct din Lagos în 2018. Vorbind pentru British Vogue, Campbell l-a descris pe rege ca fiind abordabil” și în cea mai fermecătoare stare a sa” în timpul evenimentului din Lagos.

Am respect pentru faptul că îi pasă să viziteze Africa și este pasionat de ceea ce se întâmplă pe continent”, a spus ea. Le dau credit oamenilor atunci când se ridică și acționează – merg să vadă locuri și văd cu ochii lor.”

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?

Campbell, care este de origine afro-jamaicană și chinezo-jamaicană, a continuat: Cred că Charles înțelege importanța a ceea ce este și va fi continentul african în viitor și cât de important este să includem continentul pe scena mondială.” Ea a încheiat cu un mesaj adresat regelui, urându-i o domnie minunată și tot succesul”.

De asemenea, ea l-a lăudat pentru că a adus lumină și concentrare” în Africa, adăugând că a însemnat foarte mult”. Este un astfel de exemplu pentru mine”, a spus Campbell despre prințul de Wales de atunci. Angajamentul său față de Commonwealth, este uimitor. Îi sunt foarte recunoscătoare”.

Înaintea încoronării, reprezentanții a 12 țări din Commonwealth îi cer regelui să recunoască și să își ceară scuze pentru impactul și moștenirea continuă a genocidului și colonizării” britanice.

Citește și