• Mark Zuckerberg a câștigat două medalii atât la gi, cât și la no gi Jiu-Jitsu, în cadrul turneului.
  • Nu este prima dată când îl vedem pe Mark Zuckerberg luptând.
  • Recent, un videoclip de pe rețelele sale de socializare îl arăta antrenându-se cu luptătorul MMA Khai Wu, iar acesta a devenit rapid viral.

Mark Zuckerberg, CEO al Meta și fondator al Facebook, a participat pentru prima dată la un turneu de jiu-jitsu brazilian (BJJ) și a câștigat două medalii – una de aur și una de argint, scrie Greek Reporter. Am concurat la primul meu turneu de jiu-jitsu și am câștigat câteva medalii pentru echipa Guerrilla Jiu-Jitsu”, a declarat miliardarul din domeniul tehnologiei, în vârstă de 38 de ani, într-o postare pe Facebook.

Zuckerberg le-a mulțumit, de asemenea, antrenorilor săi Dave Camarillo, Khai Wu și James Terry. Nu este clar unde și când a avut loc turneul.

Interesul lui Mark Zuckerberg pentru BJJ

Mark Zuckerberg a câștigat două medalii atât la gi, cât și la no gi Jiu-Jitsu, în cadrul turneului, în divizia de centură albă master 2 la categoria ușoară. Echipa pe care a reprezentat-o a fost fondată și este condusă în prezent de veteranul cu centura neagră de judo și BJJ Dave Camarillo.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
VERSTAPPEN IA MARELE PREMIU LA IMOLA
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?

Într-un episod al podcastului The Joe Rogan Experience de la sfârșitul anului 2022, Zuckerberg vorbise despre modul în care a crescut interesul pentru diverse sporturi, inclusiv pentru artele marțiale mixte, în timpul pandemiei COVID-19.

CEO-ul Meta, lăudat de Conor McGregor

Nu este prima dată când îl vedem pe Mark Zuckerberg luptând. Recent, un videoclip de pe rețelele sale de socializare îl arăta antrenându-se cu luptătorul MMA Khai Wu, iar acesta a devenit rapid viral.

Mai mult, campionul UFC Conor McGregor l-a lăudat pe CEO-ul Meta Platforms, în vârstă de 38 de ani, pentru abilitățile sale impresionante de MMA în timpul antrenamentelor.

Citește și