• Prințesa de Wales i-a spus fiului ei mai mic o poreclă adorabilă în timpul unei zile pline de acțiune cu cercetașii, luni.
  • Momentul tandru a avut loc când Prințul și Prințesa de Wales au vizitat al 3-lea Upton Scout Group din Slough împreună cu toți cei trei copii ai lor.
  • Louis, în vârstă de cinci ani, îmbrăcat într-un top polo în dungi, pantaloni scurți și pentru primul său angajament regal.

Prințul Louis poate că a ratat duminică concertul de încoronare de noapte, dar fiul mai mic al Prințului William și al Prințesei Kate a fost mai mult decât pregătit pentru o zi plină de acțiune cu Cercetașii luni dimineața, scrie Hello Magazine.

Louis, în vârstă de cinci ani, a fost îmbrăcat într-un top polo în dungi, pantaloni scurți și pentru primul său angajament regal. Într-una dintre interacțiunile cu mama Kate, porecla lui adorabilă a fost dezvăluită.

Momentul tandru a avut loc când Prințul și Prințesa de Wales au vizitat al 3-lea Upton Scout Group din Slough împreună cu toți cei trei copii ai lor, inclusiv prințul George și Prințesa Charlotte. La un moment dat, Prințesa Kate s-a alăturat unui grup de copii pentru a prăji bezele peste o flacără deschisă. În timp ce mama l-a ajutat pe Prințul Louis cu sarcina distractivă, întinzându-i un băț pentru a-l arunca, a putut fi auzită spunând: „Pune-l în foc, Lou Bug”.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META

Apoi, în timp ce un membru al grupului i-a oferit lui Lou Bug propriul lui fel de mâncare, Prințesa de Wales a arătat că este o mamă practică, amintindu-i blând tânărului Prinț: „Ce spui?” iar el a răspuns cu un zâmbet timid: „Mulțumesc.” Prințesa Kate, care este președinte comun al Asociației Cercetașilor, și familia ei s-au alăturat cercetașilor și colegilor voluntari pentru a lua parte la Big Help Out.

Pe lângă asistența la renovarea colibei cercetașilor, cu sarcini precum șlefuirea și vopsirea, familia a ajutat, de asemenea, la restabilirea drumului – și Prințul Louis a avut chiar șansa de a sta în poala tatălui său, Prințul William, în timp ce conducea un excavator. George, Charlotte și Louis păreau încântați că au avut șansa de a fi cercetași pentru o zi, participând tot felul de activități, de la pictura cu degetele la tir cu arcul.

Citește și