• La Festivalul de Film de la Cannes, Robert De Niro a sugerat că fostul președinte Trump ar putea fi comparabil cu cel mai recent rol din filmul său, un criminal din viața reală.
  • Este banalitatea răului, personajul este unul lipsit de inteligență.” spune Robert de Niro despre personaj.
  • De Niro a fost un critic deschis al lui Trump în timpul mandatului său, recurgând adesea la un limbaj vulgar.

La Festivalul de Film de la Cannes, Robert De Niro a sugerat că fostul președinte Trump ar putea fi comparabil cu cel mai recent rol din filmul său, un criminal din viața reală, spune Fox News.

Sursă: CNN

Cel mai recent film al lui De Niro, „Killers of the Flower Moon”, se concentrează în jurul crimelor reale ale indienilor Osage comise în anii 1920, după ce s-a descoperit petrol pe teritoriul tribal. Actorul, în vârstă de 79 de ani, îl interpretează pe William Hale, crescătorul de vite care a orchestrat crimele ce au stârnit o anchetă FBI de ani de zile până la condamnarea sa în 1929.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Când a discutat despre personaj, De Niro a recunoscut că nu a „înțeles multe despre el” și nici de ce a comis crimele. Cu toate acestea, el a susținut că a pornit de la „sentimentul de îndreptățire” pe care l-a legat de Trump.

Sursă: CNN

Deși a refuzat să îl numească pe Trump în acel moment, De Niro l-a numit ulterior în mod deschis pe fostul președinte într-un comentariu câteva momente mai târziu. „Este ca Trump, fără minte, a trebuit să o spun”, declară De Niro. „Există oameni care cred că ar putea face o treabă bună. Imaginați-vă cât de nebunesc este”.

De Niro a fost un critic deschis al lui Trump în timpul mandatului său, recurgând adesea la un limbaj vulgar. Cel mai notabil este faptul că a aruncat mai multe critici împotriva lui Trump în timpul unei transmisiuni în direct a Premiilor Tony 2018. Deși CBS a reușit să cenzureze cuvântul pentru telespectatorii americani, se pare că publicul internațional a auzit întreaga tiradă. În timpul clipului, publicul plin de celebrități l-a aclamat pe De Niro, mulți dintre ei ridicându-se în picioare în aplauze.

Citește și:

Instagram își revine după o întrerupere globală. În ce fel au fost afectați utilizatorii

VIDEO. Mașinile autonome impresionează pe circuitul Indianapolis Motor Speedway

VIDEO. Vulcanul Etna a erupt. Traficul aerian a fost restricționat