• Cel de-al doilea episod al trilogiei Spider-Verse a lui Miles Morales a ajuns în cinematografe săptămâna aceasta.
  • Speculațiile continuă cu privire la posibilitatea ca fanii să primească o versiune live-action a personajului.
  • Primul film a fost o provocare astronomică, iar echipa a lucrat la el până în ultima secundă”, a declarat Kristine Belson, președintele Sony Pictures Animation.

Cel de-al doilea episod al trilogiei Spider-Verse a lui Miles Morales a ajuns în cinematografe săptămâna aceasta, în timp ce continuă speculațiile cu privire la posibilitatea ca fanii să primească o versiune live-action a personajului, scrie Sky News.

Vorbind pentru podcastul Backstage de la Sky, Shameik Moore, vocea personajului animat Spider-Man, a declarat că este optimist” în legătură cu această perspectivă. Sunt Miles Morales, sunt Spider-Man și cred că acest lucru este valabil și pentru acțiunea live”, a spus el.

Producătorul Spider-Man, Amy Pascal, a părut să confirme o serie de proiecte viitoare pentru supererou într-un interviu acordat publicației Variety. Ea a sugerat că se lucrează la un film live-action cu Miles Morales, precum și la un film cu Spider-Woman și la o a patra intrare în seria Marvel Cinematic Universe cu Tom Holland în rolul principal.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Holland i-a urmat lui Tobey Maguire și Andrew Garfield în interpretarea lui Peter Parker, dar Morales – care a debutat în benzile desenate Marvel ca primul Spider-Man de culoare în 2011 – nu a apărut încă într-un film live-action.

Cred că acesta este un Spider-Man ca niciun altul, așa că sunt foarte onorată să fac parte din asta”, a spus Hailee Steinfeld, care dă voce personajului animat Spider-Woman, Gwen Stacy. Spider-Man: Across The Spider-Verse urmează filmului Into The Spider-Verse din 2018, care s-a axat pe Morales, un supererou jumătate negru, jumătate portorican din Brooklyn.

Introdus pentru prima dată în benzile desenate de Brian Michael Bendis și Sara Pichelli în 2011, filmul a avut încasări de peste 300 de milioane de lire sterline la nivel mondial și a câștigat un premiu Oscar pentru cel mai bun film de animație. Primul film a fost o provocare astronomică, iar echipa a lucrat la el până în ultima secundă”, a declarat Kristine Belson, președintele Sony Pictures Animation.

Citește și