• Fanii lui Shawn Mendes reclamă opera de artă „inutilă” a cântărețului pentru noul single „Wildfire”.
  • Starul canadian este îndemnat să „schimbe” coperta din cauza „vremii oribile”.
  • „Aceasta nu este coperta mea preferată pentru cântec”, spune un fan pe rețelele sociale.

Vineri, starul muzicii, Shawn Mendes, a lansat o nouă melodie intitulată „What the hell are we dying for?” El a dezvăluit, de asemenea, opera de artă a piesei, care este o fotografie a World Trade Center, din New York City, consumată recent de norii de fum care au venit de la incendiile din Canada, declară Independent.

Imaginea a devenit virală pe rețelele de socializare cu mai puțin de două zile înainte. Acum, mulți dintre fanii lui Mendes, care este canadian, își pun la îndoială decizia, unii o consideră „ignorantă” și „prostească”.

„Hm, de ce ar face din asta coperta lui?” a întrebat un fan, iar altul a adăugat: „Vocile sunt uimitoare, dar cred că ar trebui să schimbați coperta, vă rog, și vă mulțumesc.” Cineva care a fost „un fan din prima zi” a comentat: „Aceasta nu este coperta mea preferată pentru cântec”. Un altul a numit-o „timpul îngrozitor”. Încasările pentru single sunt donate Crucii Roșii Canadei, ceea ce i-a determinat pe mulți să sugereze că Mendes ar fi trebuit să folosească o fotografie de la incendiile din Canada.

Recomandări

O NOUĂ ACUZAȚIE
AUTOPSIA LUI LIAM PAYNE
NAVALNAYA CANDIDEAZĂ
NICUȘOR ANUNȚĂ REFERENDUM
ÎN CIUCĂ HE TRUSTS
ÎȚI ZBOARĂ CHEFUL

În postarea sa în care a anunțat single-ul, totuși, cântărețul a spus: „Am început să scriu această melodie ieri dimineață cu prietenii mei din nordul statului New York și am terminat-o cu doar câteva ore în urmă. Mi s-a părut atât de important să o împărtășesc cu voi în timp real.” Alții își exprimă, de asemenea, convingerea că melodia este despre Camila Cabello, de care s-a raportat că s-a despărțit.

Citește și: