• Naționala României se va confrunta cu Elveția în cel de-al patrulea meci de calificare pentru Campionatul European din 2024.
  • Meciul se desfășoară luni, de la ora 21:45.
  • Edward Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale a României, este optimist: ,,Obiectivul meu este să mergem la Euro”.

Elveția și România se vor disputa în cel de-al patrulea meci de calificare pentru Campionatul European din 2024, unul extrem de important pentru „tricolori”. Partida pentru EURO 2024 se joacă luni seara, de la 21:45, scrie presa locală.

„Tricolorii” vin după un meci împotriva Kosovo, care s-a terminat egal (0-0). Naționala României speră la un rezultat pozitiv în fața actualului lider al grupei. Meciul se va disputa pe Swissporarena, în Lucerna, Elveția. Stadionul are o capacitate de 16.000 de locuri.

Edi Iordănescu este optimist

Edward Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale a României, a menționat duminică, în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Elveţia, din calificările pentru Euro 2024, că „tricolorii” au venit la Lucerna pentru câștig.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
VERSTAPPEN IA MARELE PREMIU LA IMOLA
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?

„Obiectivul meu este să mergem la Euro şi după această dublă să rămânem pe loc calificabil şi dacă, se poate, să rămânem neînvinşi”. „Cu siguranţă nu este o bucurie să auzi că eşti etichetat ca o echipă mică, dar nu avem decât două opţiuni: să abandonăm sau să ne luptăm”, a declarat selecţionerul naţionalei României, Edward Iordănescu.

Citește și