• Președintele Republicii Turcia și-a exprimat sprijinul deplin pentru măsurile luate de conducerea rusă”, a declarat președintele rus Vladimir Putin.
  • Recep Tayyip Erdogan și-a exprimat sprijinul deplin prin intermediul unei convorbiri telefonice pentru a discuta despre insurecția armată a grupului de mercenari Wagner în Rusia.
  • Erdogan a declarat că a susținut modul în care guvernul rus a gestionat o revoltă a armatei de mercenari Wagner.

Președintele Recep Tayyip Erdoğan a avut sâmbătă o convorbire telefonică cu președintele rus Vladimir Putin, în timp ce acesta și-a oferit sprijinul împotriva mercenarilor rebeli înarmați care încearcă să dea o lovitură de stat, scrie Hindustan Times.

Erdogan a declarat că a sprijinit modul în care guvernul rus a gestionat o revoltă a armatei de mercenari Wagner, a precizat Kremlinul într-un comunicat.

Președintele Republicii Turcia și-a exprimat sprijinul deplin pentru măsurile luate de conducerea rusă”, a declarat președintele rus Vladimir Putin. Liderul turc Recep Tayyip Erdogan și-a exprimat sprijinul deplin pentru președintele rus Vladimir Putin în cadrul unei convorbiri telefonice pentru a discuta despre insurecția armată a grupului de mercenari Wagner în Rusia, a anunțat sâmbătă Kremlinul.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Președintele Rusiei a oferit informații despre situația din țară în legătură cu o tentativă de insurecție armată. Președintele Republicii Turcia și-a exprimat sprijinul deplin pentru măsurile luate de conducerea Rusiei”, a precizat Kremlinul într-un comunicat.

Citește și