• Kylie Jenner și Travis Scott au schimbat oficial numele fiului lor, care inițial fusese numit Wolf Jacques Webster.
  • Potrivit unor documente judiciare, Jenner a depus o cerere pentru a schimba legal numele fiului său din Wolf în Aire pe 22 iunie.
  • Kylie a explicat anterior că nu au simțit o conexiune cu primul nume și au decis să-l schimbe.

La mai bine de un an după ce s-a născut, Kylie Jenner și Travis Scott au schimbat oficial numele fiului lor, care a fost inițial numit Wolf Jacques Webster, scrie People.

În februarie 2022, Jenner a dezvăluit schimbarea numelui pe Instagram, fără a spune însă noul nume al copilului. Ea a explicat că au decis să facă acest lucru deoarece nu s-au simțit cu adevărat conectați la numele anterior.

„Pentru a vă informa, numele fiului nostru nu mai este Wolf, pur și simplu nu am simțit cu adevărat că este el. Am vrut doar să împărtășesc pentru că tot văd Wolf peste tot”, a explicat Jenner la vremea respectivă.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
A.I. ÎN MUZEE

Ulterior, Jenner a clarificat modul corect de pronunție al noului nume al fiului său, răspunzând unui fan curios pe Instagram că se pronunță „AIR”. Potrivit unor noi documente judiciare, Jenner ar fi depus o cerere pentru ca numele fiului ei să fie schimbat în mod legal din Wolf în Aire pe 22 iunie, făcându-l oficial.

Citește și: