• OceanGate continuă să promoveze pe site-ul său călătorii la epava Titanicului.
  • Compania care a trimis spre Titanic nava Titan, listează două misiuni la epavă în iunie 2024.
  • La începutul acestei luni, unul dintre submersibilele companiei a făcut implozie cu cinci pasageri la bord.

OceanGate continuă să promoveze pe site-ul său expediții la epava Titanicului. Compania listează două misiuni către epava Titanicului, pentru iunie 2024. Site-ul a precizat că expediția din 2023 este în curs de desfășurare și că potențialii clienți ar trebui să se informeze cu privire la datele disponibile, scrie Insider.

Site-ul a mai precizează că pasagerilor li s-ar putea alătura scafandrul francez PH Nargeolet – una dintre persoanele care au murit la bordul submersibilului Titan la începutul acestei luni.

Submersibilul OceanGate a făcut implozie cu cinci pasageri la bord, la câteva ore de la o scufundare pentru a vedea epava Titanicului. Ambarcațiunea a pierdut comunicarea cu nava de suprafață după două ore de la coborâre, declanșând o tentativă de căutare și salvare foarte mediatizată. Directorul executiv al OceanGate, Stockton Rush, se afla, de asemenea, la bordul ambarcațiunii.

Recomandări

CUM PREPARI O SALATĂ SĂNĂTOASĂ?
CREANGĂ TE INVITĂ LA EL ACASĂ
POȚI TRĂI FĂRĂ CULTURĂ?
CUM TE ÎMBRACI? AI 23 DE GRADE ÎN CAPITALĂ
POPULAȚIA ROMÂNIEI E ÎMBĂTRÂNITĂ
RĂZBOI ÎN UCRAINA

Miercuri, Paza de Coastă americană a declarat că „presupuse” rămășițe umane au fost colectate din epava submersibilului Titan. Oficialii americani și canadieni investighează cauzele imploziei submersibilul.

Citește și