• Fondatorul unei companii de prăjituri, care valorează milioane de dolari, a fost acuzat că a tăiat 130 de copaci protejați de lege.
  • Sukh Chamdal ar fi plănuit să își construiască o vilă de 9.000 de metri pătrați în spațiul în care erau copacii.
  • Chamdal a fondat compania de prăjituri Cake Box, care acum valorează peste 70 de milioane de dolari.

Fondatorul unei companii britanice de prăjituri, care valorează milioane de dolari, a fost acuzat că a tăiat cel puțin 132 de copaci protejați de lege pentru a-și construi o vilă, scrie Insider.

Sukh Ram Chamdal, fondatorul și directorul general al companiei de prăjituri Cake Box, evaluată la aproape 74 de milioane de dolari, a apărut în instanță pe 22 iunie, și a pledat nevinovat la acuzațiile menționate.

Chamdal ar fi construit nou conac în Loughton, în apropiere de pădurea Epping Forest, în afara Londrei. Lucrările au avut loc între 1 și 18 martie 2021, potrivit Consiliului Districtual Epping Forest, care a adus cazul în instanță.

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ
6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ

Ce pedeapsă riscă Sukh Chamdal

Documentele consultate de The Telegraph au arătat că acesta plănuia să demoleze o clădire existentă și să construiască o proprietate de aproape 9.000 de metri pătrați.

Dacă va fi găsit vinovat, Chamdal riscă o amendă de până la 20.000 de lire sterline (25.000 de dolari) pentru încălcarea Ordinului de prezervare a copacilor din Marea Britanie, potrivit ziarului. În cazul în care cazul este transmis la Curtea Coroanei, el ar putea fi pasibil de o amendă nelimitată.

Citește și