• Trupa britanică Morcheeba a fost headliner în ultima seară a festivalului Electric Castle.
  • Peste 300 de artişti internaționali au urcat anul acesta pe cele 12 scene ale festivalului.
  • 50.000 de oameni au participat la festivalul de cinci zile de la Bonțida.

Morcheeba a fost headliner în ultima seară a festivalului Electric Castle. În ultima seară, main stage-ul a fost plin și de artiști români: Subcarpați, Vița de Vie care a cântat cu Filarmonica de Stat „Transilvania”, Specii și Valeria Stoica. Scena „Dance Garden”, care susține artiștii români de muzică electro, i-a avut pe Priku și Rhadoo.

În 2019, Electric Castle a fost desemnat „Best Medium-Sized European Festival” și este singurul festival care oferă o experiența completă cu camping. Electric își închide porțile azi, iar petrecerea se va termina la ora 08:00 pentru cei 15.000 de participanți cazați în EC Village.

The Chemical Brothers nu au câtat la Electric Castle. Trupa și-a anulat concertul în aceasta dimineață. Unul dintre membrii suferă de o infecție la ureche. Nici sud-coreeanca Peggy Gou nu a participat la festivalul de la Bonțida. Artista și-a anulat show-ul din cauza unui alt proiect la care lucrează.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
SÂMBĂTĂ VEZI FINALA EUROVISION
NASA VREA TREN PE LUNĂ
COREEA DE NORD LANSEAZĂ ALT SISTEM DE RACHETE
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU

Electric Castle aduce un mix de genuri, de la electric la rock, metal, punk și un strop de jazz. După feedback-urile primite anii trecuți, organizatorii au implementat câteva lucruri noi, pentru a îmbunătăți experiența. Bagaje doar cu strictul necesar, aplicația EC instalată pe telefon, bilete și top-up rezolvate online – aceștia sunt ultimii pași pe care trebuie să îi parcurgi dacă te pregătești de festival.

Citește și: