• Donald Trump l-a catalogat pe Joe Biden ca fiind cel mai corupt președinte din istorie.
  • Donald Trump are deschise mai multe dosare penale, dar își menține candidatura pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii.
  • Joe Biden nu a răspuns acuzațiilor făcute de Donald Trump.

Donald Trump nu își măsoară cuvintele. Într-un miting de campanie din Pennsylvania, unul dintre statele care au avut o contribuție importantă la victoria sa din 2016, și-a atacat toți contracandidații republicani iar pe Joe Biden l-a făcut „prost”.

„Avem pe cineva care nu se ridică la înălțimea jocului, nu a fost niciodată. Avem un tip care este un fiu de târfă prost”, a spus Trump, în uralele susținătorilor săi.

Donald Trump l-a învinuit pe Joe Biden pentru stiuația catastrofală în care se află America, acuzând statul în paralel, dar și democrații pentru fraudarea alegerilor prezidențiale din 2020, scrie CNN.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU
ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ

„Joe Biden este vinovat pentru dezastrul din Afganistan și invadarea Ucrainei de către Rusia. Biden a lăsat veteranii în urmă. Am obținut cele mai multe voturi din istorie. Democrații au fraudat alegerile din 2020”, a declarat Donald Trump.

Ce promite Donald Trump

Donald Trump promite că în al doilea mandat o să fie mai dur împotriva agendei progresiste. „În ziua 1 a președinției mele voi semna un ordin executiv prin care voi anula fondurile pentru orice școală publică care practică teoria critică a rasei, nebunia cu identitatea genurilor și alte porcării de natură politică și sexuală”, a spus Donald Trump.

„Voi semna și o lege prin care voi interzice mutilarea sexuală a copiilor…vă vine să credeți asta? Voi securiza alegerile, voi apăra valorile creștino-iudaice, îl voi zdrobi pe coruptul Joe Biden, cel mai corupt președinte din istorie. Vom câștiga alegerile și vom face America măreață din nou. Vă mulțumesc!”, a adăugat fostul președinte al Americii.

Citește și: