• La aproape un an de la retragerea sa din tenisul profesionist, Roger Federer anunță o primă colecție vestimentară unisex.
  • Federer spune că întotdeauna și-a dorit să lanseze o colecție de haine potrivite pentru meciurile de tenis, dar la care să și poată apela pentru ținutele sale de zi cu zi.
  • Începând cu 28 august poți achiziționa online articolele vestimentare de pe Uniqlo. Prețurile variază de la 40-80 de dolari.

La aproape un an de la retragerea sa din tenisul profesionist, Roger Federer anunță o primă colecție vestimentară unisex.

Colecția este creată în colaborare cu designerul britanic JW Anderson pentru brandul Uniqlo. Brandul japonez a lansat recent și o serie documentară care îl urmărește pe Federer în locurile sale preferate din New York.

Legat de colecție, Federer spune că întotdeauna și-a dorit să lanseze o colecție de haine potrivite pentru meciurile de tenis, dar la care să și poată apela pentru ținutele sale de zi cu zi.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Colecția include 9 piese unisex, inclusiv o gama de pantaloni scurti, jachete si o geanta sport. Piesele vestimentare urmează o paleta de nuanțe usor de purtat — negru, alb, gri, verde si albastru.

Designerul JW Anderson spune că este bucuros de parteneriatul cu Roger, pentru că l-a urmărit jucând de-a lungul anilor. El spune că noua colecție poate fi purtata la un meci real, dar este perfectă și pentru o ținută de ieșit în oraș.

Începând cu 28 august poți achiziționa online articolele vestimentare de pe Uniqlo. Prețurile variază de la 40-80 de dolari.

Citește și: