• Doar Farul și Sepsi au mai rămas în cupele europene, iar FCSB a fost eliminată, după 0-2 cu Nordsjelland.
  • Chiricheș a luat cartonaș roșu cu jumătate de oră înainte de final și Sepsi a învins în Kazahstan, pe Aktobe, cu 1-0.
  • Pe Giulești, Dinamo Kiev a învins pe Aris Salonic la penalty-uri, dar echipa lui Răvan Lucescu, PAOK, a eliminat Hajduk Split.

Pe principiul cei 4 evangheliști erau 3, Luca și Matei, cele 4 echipe românești care au pornit spre cupele europene au rămas doar trei: Farul și Sepsi. FCSB a fost eliminată aseară, scrie GSP.

SEPSI Sfântul Gheorghe a dat însă lovitura în Kazahstan, 1-0 cu Aktobe și este în play-off-ul Conference League, alături de campioana Farul.

Am greșit prostește

Echipa de care se legau cele mai mari speranțe ale României pentru puncte multe in Europa, FCSB a scos un rezultat putred in Danemarca: 0-2 cu Nordsjelland. Momentul cheie a fost cu jumătate de oră înainte de final, cand cel mai scump jucător din Romania a fost eliminat. „Am greșit prostește” a recunoscut căpitanul nationalei, Chiricheș.

Recomandări

CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
HALEP JOACĂ LA PARIS
FACI MAMOGRAFIE CU A.I.
1.700 DE UCRAINENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
PREVIZIUNILE LUI MUSK

Și în Giulesti s-a jucat fotbal de Conference. Echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, s-a simțit ca acasă la meciul cu Aris Salonic, pe care a eliminat-o după lovituri de la 11 metri.

Familia Lucescu s-a bucurat pentru meciul altei echipe din Salonic. AntRenată de Răzvan Lucescu, PAOK, s-a calificat și ea în play-off-ul Conference după ce a trecut cu 3-0 de Hajduk Split.

Citește și: