• Soţia lui Joe Biden a avut ultima dată COVID în luna august a anului trecut.
  • Joe Biden, care are 80 de ani, a fost testat pozitiv ultima dată în iulie 2022.
  • Președintele SUA urmează să călătorească la un summit al Grupului celor 20 în India.

Prima doamnă a SUA, Jill Biden, a fost testată pozitiv la coronavirus luni, la finalul unui weekend pe care l-a petrecut alături de președintele Biden, a anunțat Casa Albă.

În această seară, Prima Doamnă a fost testată pozitiv pentru COVID-19″, a declarat Elizabeth Alexander, directorul de comunicare al lui Jill Biden, într-un comunicat transmis luni seara târziu. În prezent, ea se confruntă doar cu simptome ușoare. Ea va rămâne la casa lor din Rehoboth Beach, Delaware”.

Președintele, care s-a întors luni la Washington, a făcut un test pentru coronavirus și a primit un rezultat negativ după testul pozitiv al primei doamne, a declarat secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, informează The Washington Post.

Recomandări

ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
143 DE PERSOANE MOR ÎN BRAZILIA
CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
ARABIA VREA ÎN CARTEA RECORDURILOR DIN NOU

Președintele va face teste la o cadență regulată în această săptămână și va monitoriza simptomele”, a precizat aceasta.  Biden este programat să plece joi pentru o vizită la summitul Grupului celor 20 din India. El și prima doamnă au călătorit împreună sâmbătă în Florida și apoi la Rehoboth Beach, unde au petrecut o parte din weekend la casa lor de pe plajă.

Jill Biden a mai fost testată pozitiv pentru coronavirus în august 2022. Președintele a fost pozitiv în iulie 2022. Fiecare s-a recuperat după ce a prezentat simptome ușoare.

Citește și