• Derby-ul dintre Tottenham și Liverpool a fost umbrit de controversele legate de arbitraj.
  • În minutul 33, la 0-0, reușita lui Luis Diaz a fost anulată eronat.
  • FC Liverpool a emis un comunicat prin care amenință cu proces federația arbitrilor.

Meciul weekendului în Premier League intră în prelungiri. Tottenham – Liverpool este urmat de un scandal fără precedent după o gafă uriașă de arbitraj. Iar Liverpool amenință acum că va da în judecată federația responsabilăde arbitrajul din fotbalul englez.

În minutul 33 al partidei, Liverpool a reușit să înscrie pe Luis Diaz, deși evolua deja în inferioritate numerică de câteva minute. Golul a fost anulat pentru offside, doar că jucătorul lui Liverpool se afla în poziție regulamentară. Asistenții video, Darren England și Dan Cook trebuiau să întoarcă decizia greșită a tușierului însă ei nu au știut că acesta anulase golul.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

PGMOL, federația care se ocupă cu arbitrajul din Premier League, a admis eroare, însă Liverpool a emis un comunicat dur prin care spune că această explicație nu este suficientă și că vor explora toate opțiunile posibile. Echipa poate da în judecată PGMOL.

Jones a primit cartonaș roșu în mod eronată, ca dovadă că Liverpool face apel care etapele de suspendare primite pentru un roșu direct să fie anulate. În repriza a doua, Diogo Jota a primit 2 galbene în două minute, iar la primul cartonaș a fost vorba despre o simulare.

Liverpool a ajuns la 4 cartonașe roșii în primele 7 etape, toate cu semne de întrebare, în condițiile în care în precedenții 5 ani primise tot atâtea cartonașe roșii. Liverpool simte că este vânată și evenimentele de la meciul cu Tottenham au reprezentat picătura care a umplut paharul.

Citește și: