• La Casa Ghica a început prima ediție a festivalului Tandrețuri și Finețuri.
  • Marinel Bejan este primul ciocolatier cu propria rețetă din estul Europei.
  • Marniel Bejan a câștigat numeroase premii pentru creațiile sale.

Azi s-a dat startul primei ediții a festivalului „Tandrețuri și finețuri” la Casa Ghica din București. Marinel Bejan, prezent la eveniment, este primul ciocolatier cu propria rețetă de ciocolată din estul Europei și a câștigat mai multe premii pentru creațiile sale.

„Prima ediție a acestui târg ne-a onorat și ne face plăcere să participăm cu micile noastre bijuterii. Avem multe produse de ciocolată, de la praline la bomboane din cea mai fină ciocolată franțuzească. Așadar, așteptăm cât mai mulți vizitatori să ne descopere. Pe lângă bijuteriile handmade, decorațiuni făcute de mână, sunt multe deserturi vegane de specialitate. Cele mai interesante combinații de arome sunt cele cu ciocolată neagră, cardamom și cafea, la care am adăugat un strat de migdale și alune de pădure pralinate”, a explicat Marinel Bejan pentru Aleph News.

Citește și:

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT