• Jada a împărtășit în articolul său de profil din New York Times că un cadou pentru aniversarea de 50 de ani a fost că ea s-a mutat din casa pe care o împărțea cu Will Smith.
  • Cei doi locuiau în Calabasas, California, dar acum și-a făcut propriul spațiu în suburbia Los Angeles.
  • Jada și Will s-au căsătorit în 1997 și au doi copii împreună, Jaden, de 25 de ani, și Willow, 22.

Jada Pinkett Smith a dezvăluit că s-a mutat din casa pe care o împărțea cu soțul ei, Will Smith. De curând, aceasta a spus că ea și soțul ei Will au fost despărțiți de șapte ani.

Jada a împărtășit vestea într-un alt interviu acordat revistei People și a spus: „Încă ne dăm seama. Am făcut o muncă foarte grea împreună. Ne-am iubit profund unul pentru celălalt și o vom face”.

Deși duo-ul împărtășește o „dragoste profundă”, Jada a spus în articolul său de profil din New York Times că un cadou pentru aniversarea de 50 de ani a fost că ea s-a mutat din casa pe care o împărțea cu Will Smith. Cei doi locuiau în Calabasas, California, dar acum și-a făcut propriul spațiu în suburbia Los Angeles.

Recomandări

ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
37 DE PERSOANE MOR ÎN INDONEZIA
TELEGRAM SAU SIGNAL?
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
DJOKOVIC PIERDE RITMUL
500.000 DE ELEVI DAU EVALUĂRI NAȚIONALE

Jada și Will s-au căsătorit în 1997 și au doi copii împreună, Jaden, 25 de ani, și Willow, 22. După ce vestea despre despărțirea părinților ei a ajuns la știri, Willow a postat o poveste misterioasă pe Instagram pentru cei 11,2 milioane de urmăritori ai ei.

În 2020, într-un episod din serialul web al familiei ei „Red Table Talk”, actrița a recunoscut că a fost o dată implicată „într-un fel de relație” cu August Alsina.

Smith a notat în cadrul emisiunii că s-a întâmplat după ce el și Pinkett Smith „au decis că ne vom despărți pentru o perioadă de timp”. După ce el a presat-o să ofere detalii mai precise, ea a spus: „A fost o relație. Am suferit foarte mult și am fost foarte ruptă”.

Citește și