• „Succession”, „The Bear” și „Beef” sunt marii câștigători ai Emmy.
  • „Succession” și „The Bear” au câștigat fiecare câte 6 premii.
  • Sir Elton John a câștigat primul său Emmy.
  • Elton John devine un EGOT după ce a câștigat premiul Emmy.

Hai la Emmy să iei premii. „Succession”, „Beef” și „The Bear” sunt marii câștigători din acest an. „Succession” a câștigat 6 premii, printre care cea mai bună dramă. Kieran Culkin a fost numit cel mai bun actor în rolul principal, iar Sarah Snook cea mai bună actriță. Tot „Succession” a luat și premiile pentru cel mai bun scenariu și cea mai bună regie într-un serial de dramă.

”The Bear” stă bine la capitolul cea mai bună comedie, unde a și câștigat. Jeremy Allen White este cel mai bun actor principal într-o comedie. „The Bear” a câștigat și premiile pentru cel mai bun scenariu și cea mai bună regie de comedie.

„Beef”a luat premiul pentru cea mai bună serie scurtă, iar creatorul Lee Sung Jin a spus că tot ce face este pentru cei trei câini ai săi. Steven Yeun a obținut premiul pentru cel mai bun actor, iar Ali Wong, cea mai bună actriță. La fel ca „Succession” și „The Bear”, „Beef” a câștigat premiile pentru scenariu și regie, la categoria serie scurtă.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

„Abbott Elementary” a luat acasă un singur premiu, pentru cea mai bună actriță în rol principal într-o comedie, câștigat de Quinta Brunson.

Sir Elton John, deși nu a fost la Los Angeles din cauza unei intervenții chirurgicale, a câștigat primul său Emmy. Asta i-a oferit statutul de EGOT, adică a intrat în clubul select al artiștilor care dețin un Emmy, un Grammy, un Oscar și un Tony.

Matthew Perry a primit un omagiu emoționant. Starul pop Charlie Puth a cântat melodia din „Friends”, în memoria lui Perry.

Citește și