• În medie, o femeie se simte încrezătoare de trei ori pe săptămână.
  • 46% dintre ele susțin că acest sentiment a crescut odată cu vârsta.
  • În ultimul deceniu, 56% și-au schimbat părul de până la opt ori.

Printre cele mai importante stimulente ale încrederii în sine ale femeilor se numără: a face pe cineva să râdă, a fi lăudat la locul de muncă și a avea o „zi bună pentru păr”. Un studiu realizat pe 2.000 de femei a arătat că părul proaspăt spălat și coafat atinge un nou nivel de încredere.

În medie, o femeie se simte încrezătoare de trei ori pe săptămână, iar 46% dintre femei susțin că acest sentiment a crescut odată cu vârsta – datorită faptului că se simt mai bine în pielea lor și au mai multă experiență de viață. Se pare că schimbarea culorii părului este printre cele mai folosite tehnici.

Studiul a constatat că, în ultimul deceniu, 56% și-au schimbat părul de până la opt ori, în timp ce 51% au avut până la șase culori diferite. Cele mai populare alegeri în materie de tendințe sunt: șuvițele (45%), permanentul (38%) și tunsul în scări (35%).

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
SINGUR PE LUME

În ceea ce privește culorile, șatenul este nuanța preferată de 28%, în timp ce 17% optează de obicei pentru blond, iar 15% preferă să poarte un look „bronde” – un amestec de șaten și blond. Aceste transformări par să fi fost esențiale pentru viața de mai târziu, deoarece 39% au declarat că le-au ajutat să-și modeleze identitatea.

Citește și