• A apărut un nou serviciu de prevenţie împotriva coronavirusului: paşaportul medical
  • Printre altele, abonamentul include teste pentru detectarea anticorpilor Covid-19
  • Un paşaport medical costă 20 lei pe lună, iar angajatorul tău e cel care plătește

Dacă eşti angajat în România, ai la dispoziţie un nou serviciu de prevenţie împotriva coronavirusului: Paşaportul Medical. Vine sub forma unui abonament prin care îţi poţi monitoriza sănătatea. Noul serviciu va fi plătit de către angajator şi costă 20 lei pe lună.

Paşaportul medical a fost gândit după mai multe discuții purtate de co-fondatorul platformei cu mai mult de 200 de angajatori din aproape toate industriile, cărora le e teamă că odată cu relaxarea măsurilor şi întoarcerea angajaţilor la muncă, aceştia vor fi mai stresați din cauză că se gândesc la riscul de a fi contaminați.

„Pentru a spori confortul angajaţilor, le oferim un mix de servicii medicale de prevenţie: analize, teste pentru anticorpi SARS-CoV-2, consultaţii, investigaţii în clinici, dosar medical şi acces nelimitat la telemedicină, toate într-o singură aplicaţie“, spune Andrei Vasile, co-fondator al SanoPass, platforma care a lansat serviciul.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Testele serologice se vor face în 250 de laboratoare de testare ale unei clinici partenere. Testul costă 250 lei şi e inclus în abonament. Compania oferă un număr limitat de 5.000 abonamente. Reprezentanţii spun că, în timp, va mări numărul de paşapoarte medicale disponibile în funcţie de cerere.