• În sferturi, Jabeur va da peste Beatriz Haddad Maia (13 WTA).
  • Răducanu a început bine game-ul inaugural, dar a fost rupt imediat, deși a condus cu 40-15.
  • Jabeur a folosit forehand-uri, presărate cu loviturile sale caracteristice, pentru a prelua comanda împotriva lui Răducanu.

Emma Răducanu a rezistat doar până în turul al doilea la turneul de la Abu Dhabi. Sportiva a fost învinsă categoric de Ons Jabeur (6 WTA), în urma unui meci ce a durat o oră și 18 minute.

În sferturi, Jabeur va da peste Beatriz Haddad Maia (13 WTA), cea care a ajuns în sferturi grație victoriei cu Magda Linette (55 WTA), scor 7-6(6), (1)6-7, 6-1.

Mubadala Abu Dhabi Open are loc în perioada 5-11 februarie, pe hard, face parte din categoria WTA 500, are premii totale în valoare de $922.573, iar campioana en-titre este Belinda Bencic (2023).

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Răducanu a început bine game-ul inaugural, dar a fost rupt imediat, deși a condus cu 40-15, tunisianul profitând de erori. De aici, ea s-a distanțat la 4-1 deoarece a început într-un ritm superb, dar din nou Răducanu a avut un avantaj de 40-15 pe serviciul ei și l-a irosit, iar o provocare s-a dovedit a fi catalizatorul pentru ca Jabeur să se îndrepte spre un dublu break.

Totuși, Răducanu a ripostat și a păstrat setul în viață cu un break înapoi la 3-5. După patru mingi de set anterioare, a cincea s-a dovedit a fi un succes.

Jabeur a folosit forehand-uri, presărate cu loviturile sale caracteristice, pentru a prelua comanda împotriva lui Răducanu. Tunisianca a avut un avans timpuriu de 5-1 și a avut două mingi de set la 5-2 și încă două mingi de set la 5-3.

Citește și