• Tatăl fostului președinte american îi caracterizează afacerile fiului său drept „numai gunoaie”.
  • Producătorul clipului, The Lincoln Project, se definește drept o „organizație pro-democrație” care militează pentru a împiedica revenirea lui Trump la Casa Albă.
  • În videoclip se precizează la final că a fost „generat în întregime sau în mare parte de inteligența artificială”.

The Lincoln Project, un comitet de acțiune politică fondat de conservatori moderați și foști republicani, a realizat un clip video generat de Inteligența Artificială care îl prezintă pe Fred Trump transmițând câteva cuvinte deloc încurajatoare fiului său, fostul președinte Donald Trump.

„Donny, am știut întotdeauna că o vei da în bară. Întotdeauna ai fost un fraier – o glumă, de joasă speță”, spune Fred Trump în clipul construit cu ajutorul inteligenței artificiale. Fred Trump, tatăl lui Donald, un dezvoltator imobiliar și om de afaceri precum fiul său, a murit în 1999.

Tatăl fostului președinte american îi caracterizează afacerile fiului său drept „numai gunoaie”, îl acuză de slăbiciune în viața personală și îi spune că e urât de copiii său, „în special fiica lui, Ivanka Trump”.

Recomandări

ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
143 DE PERSOANE MOR ÎN BRAZILIA
CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
ARABIA VREA ÎN CARTEA RECORDURILOR DIN NOU

Producătorul clipului, The Lincoln Project, se definește drept o „organizație pro-democrație” care militează pentru a împiedica revenirea lui Donald Trump la Casa Albă în alegerile din 2024.

În videoclip se precizează la final că a fost „generat în întregime sau în mare parte de inteligența artificială” și că acesta conține „discursuri sau conduite care nu au avut loc”. Spotul publicitar este cel mai recent dintr-un val de materiale care induc electoratul american în eroare, înainte de alegerile din 2024, care vor avea loc la sfârșitul acestui an.

Citește și