• Turneul de snooker de un milion de dolari din Riad aduce împreună cei mai buni 8 jucători din lume, plus doi jucători locali.
  • Organizatorii au introdus o inovație în snooker: bila aurie, care poate fi jucată doar după realizarea unei serii perfecte de 147 de puncte, oferind un bonus uriaș de jumătate de milion de dolari.
  • Apariția bilei aurii adaugă o doză suplimentară de competiție și provocare, oferind jucătorilor șansa de a câștiga sume impresionante de bani în plus pe lângă premiul turneului.

După ce au prins peștișorul auriu cu 3 dorințe din sport: Ronaldo, Neymar si Benzema, saudiții au găsit și bila aurie de la snooker.

Cei mai buni 8 jucători din lume participă la turneul de un milion de dolari de la Riad. Printre ei, campionii mondiali: Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, Judd Trump sau Shaun Murphy. Alături de ei, doi jucători locali. Ca să rupă lumea în două, organizatorii au reinventat snooker-ul.

Așa a apărut bila aurie – bila care stă pe masă doar când un jucător poate reuși performanța maximă – o serie de 147 de puncte. Abia apoi poate fi jucată bila aurie – ceea ce ar insemna un break maxim de 167 de puncte și jumătate de milion de dolari bonus pentru cel ce reușește.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?

Citește și